REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

"γεωργικά"

Κοροϊδία. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς τη στάση της κυβέρνησης?

Οι αγρότες της Κρήτης ανέβηκαν στο τέλος του Ιανουαρίου για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα των αποζημιώσεων τους. Όλοι θυμόμαστε πώς τους υποδέχτηκε ο εισαγγελέας της χούντας, που τώρα τον λέμε υπουργό Δημόσιας Τάξης... (2ο video κάτω)

Μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά της κυβέρνησης, η οποία δεσμεύτηκε να δώσει (πενιχρές) αποζημιώσεις στους αγρότες, και οι οποίες είχαν την ίδια τύχη με τις όλες τις υπόλοιπες δεσμεύσεις της ΝΔ, οι Κρητικοί ανέβηκαν ξανά χθες στην Αθηνα. Αυτή τη φορά χωρίς τα τρακτέρ, θέλοντας να δείξουν πώς αυτοί έχουν διάθεση για ειρηνική διαμαρτυρία. Και ενώ οι αγρότες μοίρασαν και νερό στα ΥΜεΤ, ο Καραμανλής ούτε που καταδέχθηκε να τους δει. Ο Ανδριανός (αυτός που παρέλαβε το DVD του Ζαχόπουλου από το Θέμο ντε!) τους μίλησε, τους διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συσκεφθεί για τα αιτήματά τους, και εν τέλει τους είπε να πάνε σπίτια τους με άδεια χέρια.


Η κυβέρνηση της ΝΔ απέδειξε για ακόμη μία φορά πως η πολιτική της είναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν αγγίζει ούτε στο ελάχιστο τα προβλήματα των πολιτών.

ΜΑΥΡΟ! Άντε! Και την επόμενη φορά με κουμπούρια και μαχαίρες, μπας και πάρουν χαμπάρι ότι είναι ανεπιθύμητοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...