REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

σχετικα με τα προσφατα γεγονοτα...


Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για το θέμα με την προσβολή ιερού κειμένου από μπάτσο κατά τη διάρκεια επιχείρησης  ‘σκούπα’, ας πάρουμε κι εμείς θέση.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι:
‘Όταν οι αστυνομικοί διενήργησαν τον έλεγχο στο συγκεκριμένο άτομο, του ζήτησαν να τους δείξει όλα τα χαρτιά του. "Τι είναι αυτό;" του λένε. "Είναι κοράνι", απάντησε αυτός. Και τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να βρίζουν τόσο το κοράνι, όσο και το παιδί. Μετά το άρπαξαν από τα χέρια του, και σκίζοντας μία μία τις σελίδες, τις πέταξαν στο πάτωμα και τις πάτησαν’.
Η αστυνομία, είπε ότι ο αστυνομικός έκανε έρευνα για ναρκωτικά και γι αυτό το λόγο εξέτασε το μικρό πακέτο που περιείχε τα επίμαχα κείμενα.
Σε κάθε περίπτωση, είτε από ρατσιστικό μίσος, είτε λόγω του ελέγχου, το πακετάκι υπέστη φθορές. Η υπέροχη και λατρευτή ελληνική αστυνομία λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες για να μας δείξει ότι δεν πρόκειται για το Κοράνι. Στις παρακάτω φωτογραφίες λοιπόν, βλέπουμε το επίμαχο πακέτο, το οποίο πρόσφατα έμαθα ότι αποκαλείται ‘μουσκά’.

Παρατηρούμε στις φωτογραφίες ότι οι σελίδες με τα κείμενα είναι τυλιγμένες με χαρτομάντιλα, που σταθεροποιούνται με ένα κομμάτι χαρτοταινία/λευκοπλάστ. Όλα πεντακάθαρα και ολοκαίνουρια.  Ανέγγιχτα δηλαδή! Και πως έκανε ρε μάγκες ο μπάτσος την έρευνα? Με τις ακτίνες χ που έχει στα μάτια του? Ωραία το στήσατε το σκηνικό. Και αφού έκανε έρευνα ο μπάτσος και δεν βρήκε ναρκωτικά πώς το κατέσχεσε το μουσκά? Και αν δεν το πείραξε καθόλου ώστε να είναι ανέγγιχτο όπως φαίνεται με ποια δικαιολογία πάλι έκανε την κατάσχεση? Η ΓΑΔΑ οφείλει μερικές εξηγήσεις.
Κανονικά σε περιπτώσεις που δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα, θα έπρεπε να κρατάμε αποστάσεις. Δεν έχουμε λόγο όμως να μην πιστέψουμε τους μουσουλμάνους, που είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα της θρησκείας. Αντίθετα, έχουμε πολλούς λόγους να μην πιστέψουμε την εκδοχή της ΓΑΔΑ. Πρώτη φορά φέρονται ρατσιστικά οι μπάτσοι?
Λοιπόν, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
Ο τύπος φέρθηκε άθλια, επαληθεύοντας όσους υποστηρίζουν ότι στην αστυνομία κυριαρχούν ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις.
Τέλος.
Υποστηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των μεταναστών για κοινωνική ισότητα.

ΥΓ. ‘Κοράνιο’ (أَلْقُرآن ) σημαίνει απαγγελία στα αραβικά. Ως εκ τούτου, ο μετανάστης μπορεί να μην εννοούσε το ιερό βιβλίο, όπως σημαίνει στη γλώσσα μας η λέξη, αλλά κάποιο ιερό εδάφιο, ένα απόσπασμα δηλαδή. Μην βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε λέγοντας ότι τα κείμενα δεν είναι ΤΟ Κοράνι.

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...