REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

τελευταία ευκαιρία...

Σήμερα, παρασκευή 10 Απριλίου 2009 μαζευόμαστε όλοι δίπλα στο Θόδωρο Τενέζο.




Στις 8:30 μμ όλοι Πατησίων 70...

το παραλήρημα της δεξιάς...

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε την άκρως κωμικοτραγική - άρα και επικύνδινη - κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πολιτική ζωή της χώρας. Ολη η δεξιά έχει βγει για να διασκεδάσει τα πλήθη που παρακολουθούν, περιμένοντας ίσως να κερδίσουν κάποια ψήφο...

Βγαίνει πρώτα ο Ομέρ Πριόνης, κατά κόσμον Νικήτας Κακλαμάνης, και παρομοιάζει όσους επιθυμούν να αντιδράσουν στην αντιλαϊκή και του αντιδασική πολιτική με τους παρακρατικούς που δολοφόνησαν το Λαμπράκη! Έλεος πια! Με ποιά λογική πορεία συνδέει τον εαυτό του με το Λαμπράκη??? Και πώς μπορεί να χαρακτηρίζει ως αντιδιαδήλωση τη δίκαιη διαμαρτυρία των πολιτών έξω από το Μέγαρο, όταν η μόνη αντίδραση που ταιριάζει στο πολιτικό του έργο είναι η διαμαρτυρία?

Βγαίνει μετά ο ακαταλληλότερος και πετάει μία μ*****α για την οργάνωση των κουκουλοφόρων. Πάει λοιπόν και λέει στη βουλή ότι 'οι κουκουλοφόροι και οι άλλες εγκληματικές ομάδες χρησιμοποιούν για την οργάνωσή τους τα sms και τα blogs'. Τί λες βρε ηλίθιε???!!! Προσκόμισες κανένα στοιχείο στη βουλή που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο? ΟΧΙ! Πέταξε ο Καραμανλής μια βλακεία, για να δικαιολογήσει την καταγραφή των επαφών των πολιτών - η οποία ξεκινάει από τη δευτέρα - και τέλος! Τόσος αυταρχισμός πια?

Και τέλος, αφού έχουμε ακούσει ΤΙΣ μ******ς, βγαίνει και ο Καρατζαφύρερ να κάνει τη σοβαρότατη παρατήρηση στον Αλαβάνο, ότι ο Σολωμός στο στίχο "που με βια μετράει τη γη" δεν μιλάει για βία, αλλά για βιασύνη!

Πόση βλακεία να χωρέσει το έρημο το κτίριο της βουλής?!

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...