REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

'ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ' (πρωτότυπος τίτλος εεε?)

Νεκρή έπεσε σήμερα νεαρή υπάλληλος από ανταλλαγή πυροβολισμών την ώρα ληστείας σε κατάστημα στο Βύρωνα. Σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, οι ληστές μπήκαν με τα όπλα στα χέρια, και όταν ανακοίνωσαν στο κατάστημα τη ληστεία, τότε αντέδρασε ο MAΤάς, ο οποίος βρισκόταν εκεί ως πελάτης.


Εκτιμούμε την προσπάθειά του να αποτρέψει τη ληστεία, ελπίζοντας να μην ήταν απλώς η πραγματοποίηση του ονείρου ενός ακόμα από τους ΡΑΜΠΟ της Ελ.ΑΣΣ, καθώς δεν έχουμε και τα καλύτερα δείγματα... Η βαλλιστική θα δείξει από ποιού το όπλο τραυματίστηκε θανάσιμα η κοπέλα...


Ντροπή και αίσχος στα ΜΜΕ που σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί θα έχουν τον τίτλο ‘Νεκρή για 300 ευρώ...’

Δηλαδή αν ήταν περισσότερα άξιζε τον κόπο????

12 χρόνια ΜΟΝΟ έφαγε ο 'Περίανδρος'...

Σε 12 χρόνια φυλάκιση (από 21 που ήταν η αρχική) καταδικάστηκε με απόφαση του εφετείου ο ‘Περίανδρος’ (ψευδώνυμο του Αντ. Ανδρουτσόπουλου), το πρωτοπαλήκαρο της Χρυσής Αυγής, για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Δημήτρη Κουσουρή το 1998. Το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε επικύνδινη σωματική βλάβη (πλημέλημα) αντί απόπειρας ανθρωποκτονίας για την επίθεση εναντίον δύο ακόμα φοιτητών. Περισσότερα στο tvxs.gr.

Έπρεπε δηλαδή να υποστούν και οι άλλοι δύο τις ίδιες βλάβες με τον Κουσουρή για να γίνει σαφής η πρόθεση των χρυσαυγιτών??

Διαβάζουμε στο ethnos.gr:



Επιβράβευση στη φυγοδικία


Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρουτσόπουλος μετά το έγκλημα κρυβόταν επί χρόνια και παραδόθηκε λίγους μήνες μετά την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία.


Ουσιαστικά, η μετατροπή της κατηγορίας για την επίθεση στα δύο εκ των τριών θυμάτων του, επιβράβευσε αυτή τη φυγοδικία.


Η πρωτόδικη απόφαση αφορούσε τρια κακουργήματα, αλλά τα δύο έγιναν πλημμελήματα, για τα οποία πρέπει να έχει ασκηθεί συγκεκριμένη δίωξη και να επιδοθεί δικαστική κλήση έως πέντε χρόνια από το συμβάν, ή το πολύ οκτώ εάν δεν έχει συλληφθεί ο δράστης.


Ετσι, αφού το συμβάν έγινε τον Ιούνιο του 1998 και ο δράστης κρυβόταν επτάκαι πλέον έτη πριν παραδοθεί, για να μην παραγραφούν πλημμελήματα θα έπρεπε από το Σεπτέμβριο του 2005 ως τον Ιούνιο του 2006 να έχει γίνει η πρωτόδικη εκδίκαση και να έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη εκδίκαση στο Εφετείο, πράγμα αδύνατο στα ελληνικά δικαστήρια.


Ουσιαστικά δηλαδή, όταν ο εισαγγελέας πρότεινε και η έδρα αποδεχόταν την μετατροπή της κατηγορίας, αποδεχόταν και την μεγάλη μείωση της ποινής που προκλήθηκε επειδή ο δράστης φυγοδικούσε.



Μπράβο στην ελληνική δικαιοσύνη... Τελευταία, πολλοί εισαγγελείς (για τους δικαστές δεν τίθεται θέμα) έχουν αρχίσει να απογοητεύουν... Πού πάμε?


Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει δημοκρατία..


Ο Λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά! (όχι ΛαΟΣ, αυτό τους παράγει)

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...