REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Κι άλλος λαϊκισμός...

Ο πρόεδρος της Ενώσεως Εισαγγελέων Ελλάδος Σωτήρης Μπάγιας χαρακτήρισε ‘θεσμικά άστοχη και άτοπη’ την δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Δένδια ότι ζήτησε την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου... Όπως επισημαίνει, ο υπουργός ΔΕΝ έχει αυτό το δικαίωμα.


Βέβαια, ο πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. έσπευσε να προσθέσει: ‘Θέλω ωστόσο να πιστεύω ότι η αστοχία του υπουργού οφειλόταν στη λύπη και στο θυμό που ένιωθε τη στιγμή εκείνη και μόνο’. Εμείς διαφωνούμε κάθετα. Η ‘αστοχία’ αυτή του υπουργού δεν οφείλεται σε κανένα θυμό, αλλά στην απελπισμένη λαϊκίστικη προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει ότι ελέγχει την κατάσταση και δεν ανέχεται τη διαφθορά.


Αλλά και σε θυμό και λύπη να οφειλόταν η δήλωση αυτή, τι πάει να πει αυτό? Είναι ψυχική κατάσταση αυτή υπουργού που μόλις έχει βγει από σύσκεψη? Να παραιτηθεί τότε!


Ευχαριστούμε κύριε Μπάγια, τον (από-)καλύψατε ωραιότατα.

Νίκησε από το νοσοκομείο...

Η διοίκηση του ΗΣΑΠ υποχρεώθηκε να δεσμευτεί γραπτώς ότι θα καταγγείλει τη σύμβαση - σκλαβοπάζαρο με την ΟΙΚΟΜΕΤ και θα διασφαλίσει τα νόμιμα δικαιώματα των καθαριστριών.


Ήταν ανάγκη να μπει στο νοσοκομείο η Κούνεβα και να υπάρξει τέτοια κατακραυγή για να πάρουνε μια απόφαση?

Πόση αχρηστεία πια?

Επτά υπηρεσιακά περίστροφα και ένα όπλο ιδιωτικής χρήσης έχουν κλαπεί από διαρρήξεις που έγιναν σε σπίτια αστυνομικών, μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 14 Φεβρουαρίου.

Οπωσδήποτε ένα καλό νέο, καθώς οι πολίτες αναλαμβάνουν τον αφοπλισμό της αστυνομίας, αφού η κυβέρνηση δεν λέει να ξεκουνηθεί να κάνει τη δουλειά της.

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΝΑΣΤΩΝ!

Προχθές το βράδυ έγινε επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο Στέκι Μεταναστών, στην οδό Τσαμαδού στα Εξάρχεια. Οι δράστες πέταξαν το μηχανισμό στα τζάμια του στεκιού, τα οποία όμως δεν έσπασαν, και έτσι ο μηχανισμός εξερράγη στο παρτέρι που βρισκόταν μπροστά από το κτίριο. Από την έκρηξη καταστράφηκε το παρτέρι και τζάμια σε απέναντι κτίρια.


Την ώρα της επίθεσης η αίθουσα του Στεκιού ήταν γεμάτη κόσμο, καθώς πραγματοποιείτο εκδήλωση του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης. Φανταστείτε λοιπόν τι θα είχε γίνει αν μηχανισμός είχε πέσει μέσα στο κτίριο!


Και ποιο από τα κανάλια έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα? Κανένα! Όταν όμως η δολοφονική επίθεση γίνεται εναντίον πολιτικού ή αστυνομικού, βουίζει ο τόπος!


Μπράβο και πάλι μπράβο! Κοινωνική ισότητα σου λέει μετά...

Fuck theM ALL !!!

10+5 νέα MALL έχουν προγραμματιστεί να κατασκευαστούν ακόμη στη χώρα μας. Τα 10 θα βρίσκονται στην Αττική και τα 5 στην υπόλοιπη επικράτεια. Ο γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, μάλιστα, έδειξε με τις δηλώσεις του ότι η απόφαση ελήφθη με πλήρη γνώση της κυβέρνησης για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για τους μικρομεσαίους καταστηματάρχες η νέα ‘αναπτυξιακή’ πολιτική.


Να δούμε πότε θα σταματήσει αυτή η υπαναπτυξιακή πολιτική! Πόση μίζα έχει να πέσει ακόμα σ’ αυτή τη χώρα?? Δηλαδή μας έχουνε για τόσο ηλίθιους? Ε, δεν είμαστε! Και το απέδειξαν οι κάτοικοι του Αμαρουσίου στη διαμαρτυρία τους προχθές κατά του νέου MALL που θα χτιστεί στην περιοχή τους. Είμαστε μαζί τους!

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...