REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΑΓΩΝ του για τη δικαιοσύνη...

Ζήτησε και έλαβε τρεις παραιτήσεις ο υπ. Δικαιοσύνης. Ειδικός γραμματέας του υπουργείου, γενικός επιθεωρητής φυλακών, διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού… Πέντε φρουροί αντιμετωπίζουν την κατηγορία συμμετοχής σε απόδραση... Και βέβαια, ο κακομοίρης ο πιλότος – αν είναι δυνατόν – που τον απείλησαν οι συνεργοί του Παλαιοκώστα !!! ΑΠΟΡΙΑ:

Ο υπουργός που είναι προϊστάμενος όλων αυτών – πλην του πιλότου – θα την πληρώσει?? Ωραία ζήτησε τις παραιτήσεις από τους υφισταμένους του, αυτός προτίθεται να παραιτηθεί?? Ο ίδιος δεν νοιώθει καθόλου υπεύθυνος για αυτή την υπόθεση?? Προφανώς όχι... Και προφανώς ούτε ο Καραμανλής νοιώθει την ανάγκη να διώξει τον/τους άχρηστο/ους που στέκεται δίπλα του... Ή ας φύγει κι ο ίδιος, θα το δεχθούμε...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

‘Δεν πάει άλλο’ δήλωσε πάλι ο Γιωργάκης. Και συμπλήρωσε: ‘Δεν είναι απλώς ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι για τη χώρα’. Και δυστυχώς έχει δίκιο. Για το δεύτερο μόνο. Γιατί σ’ αυτή τη χώρα όσες λαμογιές και να κάνει η κυβέρνηση, πάντα θα υπάρχει περιθώριο για περισσότερες. Με τον Παλαιοκώστα ξεχάσαμε κιόλας τα νέα φορολογικά μέτρα, με τα επεισόδια που προκάλεσαν οι παρακρατικοί κι οι μπάτσοι μετά τη δολοφονία του Αλέξη ξεχάσαμε το Βατοπέδιο.

Με τους αγρότες ξεχάσαμε τον Αλέξη και τη Κούνεβα… Κι όλο αυτό θα συνεχίζεται επ’ αόριστον όσο δε βγαίνει ο λαός στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί. Όσο δεν πραγματοποιείται μία ΜΑΖΙΚΗ διαδήλωση διαμαρτυρίας, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Κι όταν λέω μαζική, δεν εννοώ τις μεγάλες πορείες του Δεκέμβρη και του Ιανουαρίου. Εννοώ να κατεβούν όλοι οι πολίτες στους δρόμους!!! Εκτός τουλάχιστον από τα θύματα που ψηφίζουν ακόμα Νέα Δημοκρατία… Ας μην κολλάμε σ’ αυτό που μας σερβίρουν τα κανάλια! Ποιός ξέρει για πόσες μέρες ακόμη θα μας πουλάνε το θέμα Παλαιοκώστα? Ας κάνουμε κι εμείς κάτι για να αλλάξει πορεία η χώρα… Ξεκολλήστε από τις TV!!!

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...