REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Υπόθεση ΑΣΠΙΣ...

Αυτή η εικόνα συνοδεύει την ανακοίνωση της νέας ακροδεξιάς οργάνωσης που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό της αστυνομίας (δείτε περισσότερα: http://www.tvxs.gr/v6834). Άραγε είναι τυχαίο που η νέα αυτή οργάνωση ονομάστηκε ΑΣΠΙΣ? (υπενθυμίζω ότι ΑΣΠΙΔΑ ήταν η οργάνωση υπό τον Α. Παπανδρέου – τότε που ήταν στις καλές του – που δημιουργήθηκε ενάντια στον ΙΔΕΑ, την οργάνωση των χουντικών και εμπνευστή του σημερινού ΑΣΠΙΣ).


Το γεγονός ότι 'για την κατάντια της χώρας φταίει πάλι ο ΣυΡιζΑ και η ηγεσία της αστυνομίας' ίσως δημιουργήσει την εντύπωση ότι η οργάνωση αυτή έχει για ‘μικροπολιτικούς’ σκοπούς, όμως η δήλωση ότι δεν ενδιαφέρονται για συνδικαλισμό δείχνει φανερά ότι πρόκειται για μια στυγνή παρακρατική οργάνωση.


Η δικαιολογία δημιουργίας της είναι βασισμένη σε όλη αυτή την παραπληροφόρηση που διέπραξαν τα ΜΜΕξαπάτησης το Δεκέμβρη και την περίοδο που ακολούθησε σχετικά με το αν οι κουκουλοφόροι είναι αναρχικοί ή αντιεξουσιαστές ή ΣυΡιζΑίοι. Στην ουσία, η νέα αυτή παρακρατική οργάνωση δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει τον ίδιο της τον εαυτό – τους μπάτσους και τους παρακρατικούς που κρύβονται κάτω από τις κουκούλες.


Ίσως η κυβέρνηση – ακόμα και αυτή της ΝΔ – θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί για αυτό που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικές παρακράτους και τρομοκρατίας που ακολουθούνται στη χώρα μας... Επειδή όμως η κυβέρνηση έχει αποδείξει την υπευθυνότητα της σε τέτοια και άλλα σημαντικά θέματα, ίσως πρέπει επιτέλους εμείς να ανησυχήσουμε για τη νέα χούντα που όλο και μεγαλώνει πίσω από την πλάτη μας...


Η φράση δε ‘Να δείξουμε ότι είμαστε πολλοί και δεν τους φοβόμαστε, αυτοί πρέπει να μας φοβούνται!’ δείχνει τις διαθέσεις τους και γιατί πρέπει να ανησυχούμε...


Τέλος, η ‘παρακρατικότητα’ της οργάνωσης είναι έκδηλη από την ίδια τους τη φράση: Ήδη μέλη μας έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, δρώντας συγκαλυμμένα για ευνόητους λόγους’... Γιατί λειτουργούν συγκαλυμμένα αφού είναι απολύτως νόμιμα όσα κάνουν???


Αφού δεν κάνει κάτι η κυβέρνηση και επειδή δεν μας βλέπω καλά, μάλλον θα χρειαστεί να πάρουμε ΕΜΕΙΣ την κατάσταση στα χέρια μας.

Party στις 7 του Μάρτη...

Με προβλημάτισε η δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη: ότι κάθε ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ κυβερνήτης σε τέτοιες δύσκολες φάσεις της ιστορίας της χώρας αφήνει το λαό να αποφασίσει για την πορεία της.


Και ερωτώ: Από πότε το ΠαΣοΚ θεωρεί τον Καραμανλή υπεύθυνο πολιτικό???


ΚρυφΟΝΝΕΔίτης? Ή Δίψα για εξουσία?

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...