REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

αρκετα πια...

Μα καλά τί περιμένατε; Ότι θα κάρφωνε η ΝΔ τον Παυλίδη;


Ζαγορίτης και ο Τραγάκης ανέλαβαν να ‘συμμορφώσουν’ τους βουλευτές της ΝΔ και τους επέβαλαν να ψηφίσουν ΟΧΙ ή λευκό. Αυτό θα ισχυριστούν σήμερα τα δελτία ειδήσεων και οι φυλλάδες. Τί λέτε μωρέ; Σοβαρά; Δεν ήξεραν τα λαμόγια της ΝΔ (και ίσως του ΛαΟΣ) από μόνα τους να στηριξουν την κυβέρνησή τους; Είμαστε σοβαροί; Ο κόσμος από αύριο θα κάθεται να ασχολείται με το αν ο Τατούλης ψήφισε λευκό ή όχι, τι έκανε ο Μανώλης και άλλα τέτοια…


Αποπροσανατολιστικά πράγματα δηλαδή… Τί μας νοιάζει ποιός ψήφισε τί; Κουτσομπολιό την κατάντησαν την ‘ενημέρωση’. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Παυλίδης δεν θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο. Τέλος. Η ΝΔ τα κατάφερε πάλι.

Τώρα τα ΜΜΕξαπάτησης θα επικεντρωθούν σε ανούσιες λεπτομέρειες του πιο μικρού ίσως σκανδάλου, ενώ τον κόσμο τον αφορούν άλλα, πιο σημαντικά θέματα:


Το νέο πακέτο φορολογίας που σχεδιάζει να μας πλασάρει η ΝΔ αφού πάρει την ψήφο των αφελών ή κολλημένων. Το σκάνδαλο Siemens επανέρχεται και προγραμματίζεται νέο κουκούλωμα. Ο Σανιδάς κάνει ό,τι θελήσει στη χώρα και το Βατοπέδιο ξεχάστηκε ήδη. Η οικονομική κρίση που είναι ουσιαστικά τοπική και όχι εισαγόμενη ρημάζει τους πολίτες.


Ποιόν δουλεύουνε λοιπόν;


Ο λαός δεν σηκώνει άλλη κοροϊδία. Θα το δούνε στις 7 του επόμενου μήνα.


Κλείστε τις tv. Ανοίξτε τα μυαλά σας.



ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...