REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ!

Πόση μαλακία χωράει αυτός ο τόπος??? (δεν δέχομαι σχόλια για τη γλώσσα που χρησιμοποιώ, η υπομονή μου έχει από καιρό εξαντληθεί)


Ακούω σήμερα (16/3) στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 από μία ρεπόρτερ ότι ο ‘κ.’ Μίχαλος (πρόεδρος του ΕΒΕΑ) θα προτείνει στη σύσκεψη με το μικρό μπλε ανθρωπάκι, το Μαρκογιαννάκη την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και την απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο.


Αυτός ο Μίχαλος που για πάσα νόσο και πάσα μαλακία έχει μία λύση – την πιο φασιστική πάντα, χειρότερη κι από του Καρατζαφύρερ – ποιος νομίζει ότι είναι? 3μέρες δουλειάς, απαγόρευση διαδηλώσεων, κατάργηση του ασύλου, ότι του κατέβει στο κεφάλι! Ακόμη και στη Χούντα, δουλεύανε 5 μέρες!


Και το χειρότερο είναι ότι ο Μαρκογιαννάκης άλλο που δεν θέλει! Το δέχτηκε αμέσως, το πρότεινε και ο ίδιος μάλλον, με προϋπόθεση να συμφωνηθεί διακομματικά. Ας τολμήσει ΕΝΑΣ να συμφωνήσει και θα ανέβω στην Αθήνα να του κάψω το σπίτι!


Στη συνέχεια, ο Μίχαλος παρευρίσκεται στην εκπομπή του Χατζηνικολάου ‘πρόσωπο με πρόσωπο’ και κατηγορεί τον Αλαβάνο παρακαλώ, ότι αυτός και ο ΣΥΝ φταίνε για την επιδρομή στο Κολωνάκι και γενικότερα για τη βία της τελευταίας περιόδου… Ευτυχώς που όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων – και η κα Αποστολάκη του ΠαΣοΚ πριν τον κο Χουντή ακόμα, τυχαίο? – πέσανε να τον φάνε. Εκτός βέβαια από το Βαρβιτσιώτη που και δεξιός και βλαμμένος είναι που δεν αντέδρασε ούτε για τον τύπο – να υπερασπιστεί τη δημοκρατία και καλά…


Έγινε ο Μίχαλος – το δεξιό φερέφωνο – ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου! Κάθε φορά ανακοινώνει αυτός μία αντιλαϊκή πρόταση που θέλει να περάσει η ΝΔ ως δική του για να μην πληγεί η εικόνα της κυβέρνησης! Καμμιά δουλειά δεν είναι ντρόπή εκτός απ’ τη δική σου!


Όπως λέει και το άσμα: άντε γραμμήσου!


Πώς επιτρέπουμε εμείς οι ίδιο να βγαίνουν τέτοιοι ηλίθιοι άνθρωποι και να μας αναγγέλλουν ότι επειδή 4 διμοιρίε ΜΑΤς, 2 περιπολικά, και καμμιά ντουζίνα πεζοί μπάτσοι δεν κατάφεραν να σταματήσουν 50 μπαχαλιώτες, θα καταργηθεί το άσυλο, και να το δεχόμαστε κιόλας!

Να βγούμε στο δρόμο! Είδαμε και το Γενάρη ότι ο Μαρκογιαννάκης το απέκλεισε το άσυλο για τους διαδηλωτές – για τους μπαχαλιώτες δεν μπορούσε - με ΜΑΤ, αφορμή ψάχνει για να το καταργήσει τελείως!


Στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο!

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...