REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Εν όψει 25ης... να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια!


Χθες εμφανίστηκε ένας εισαγγελέας – όχι εντεταλμενος καλε! Πώς σας ήρθε? – ο οποίος, για το καλό του Θοδωρή – τί άλλο? – θέλησε να μεταφερθει στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο που τον ακολουθούσε…
Μετά από αντίδραση του Θοδωρή και των υπολοιπων που κέθονταν μαζί του, ο εισαγγελέας σηκώθηκε και έφυγε…

39 μέρες απεργία πείνας...


Ο Θεόδωρος Τενέζος ξεκίνησε πριν 39 ημέρες απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος κατά των καρτέλ που καταστρέφουν την οικονομία της χώρας... 
Έκτοτε, προσπάθησαν να τον εξαγοράσουν, αλλά αρνήθηκε. Χθες κιόλας, άνδρες της ασφάλειας πήγαν στο σημείο και τον πληροφόρησαν ότι είχαν καταγγελία για φασαρίες έξω από το κτίριο όπου βρίσκεται... Έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Καραμανλή προχθές και ούτε φωνή ούτε ακρόαση για τοσημαντικότερο πρόβλημα της οικονομίας! Μάλιστα, στην επιστολή γράφει ότι ο υφυπουργός Βλάχος – στον οποίο απευθύνθηκε νωρίτερα – του απάντησε ‘Εγώ αυτόν τον ογκόλιθο που λέγεται ΣΙΔΕΝΟΡ δεν μπορώ να τον μετακινήσω!!!’.
Σήμερα, στην 39 μέρα της απεργίας κανένα κανάλι δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα!(θα την πω την καλοσύνη μου σήμερα: ο Μάνεσης και μόνο αυτός έκανε μία αναφορά χθές το πρωί).
Τον Θόδωρο τον βλέπετε κάτω δεξιά στην πρώτη οθόνη, live. Για να μπείτε στο chat και να του στείλετε ένα μήνυμα συμπαράστασης κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Για να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή του προς τον ακαταλληλότερο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
Στείλτε του ένα χαιρετισμό! Το έχει ανάγκη! Στο κάτω-κάτω δεν αγωνίζεται μόνο για τον εαυτό του! Αγωνίζεται και για σένα που διαβάζεις αυτό το post.

Ηθική...


Αυτούς τους κουκουλοφόρους θέλει να συλλάβει το κράτος?



Γιατί δεν πιάνει καλύτερα ΑΥΤΟΥΣ τους μπάτσους?

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...