REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ο πάπας της δημόσιας τάξης...

‘Δεν έχουμε το αλάθητο’ δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ως απάντηση στη δρυμεία κριτική που δέχεται για τα νέα οπισθοδρομικά και καταπιεστικά μέτρα που θέλει να επιβάλλει.


Αν δεν είναι σίγουρη για τα μέτρα που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση, πρώτον ας παραίτηθει και δεύτερον, εάν δεν παραιτηθεί, ας μην επιμένει στην επιβολή τους! Είναι αρκετά απλό...


Φυσικά και δεν είναι αυτός ο λόγος της αθλιότητας των νέων μέτρων! Απλά το μικρό μπλε ανθρωπάκι προτίμησε την οδό της ανικανότητας (η οποία όπως έχει γίνει φανερό δεν ενοχλεί τον μέσο Έλληνα) από αυτή της αποκάλυψης των χουντικών απόψεών του. Και ως συνήθως, η παραδοχή της ανικανότητας δεν θα επιφέρει πολιτικό κόστος στην κυβέρνηση! Αντίθετα, ο ακαταλληλότερος θα τη χρησιμοποιήσει ως προεκλογικό σύνθημα: ψηφίστε μας για να κάνουμε αυτά που δεν μπορέσαμε την προηγούμενη τετραετία!


Πόσος παραλογισμος... Δεν έχετε το αλάθητο, συμβόλαιο με τη βλακεία, το λάθος και το άδικο έχετε...

Η μεγάλη αλλαγή...

Μία νέα σειρά ντοκυμαντέρ θα προβάλλει από την ερχόμενη Δευτέρα η ΕΡΤ παρουσιάζοντας τα γεγονότα στην Ελλάδα και την εξέλιξη του κράτους από τον εμφύλιο έως την ένταξή μας στην ΕΕ.

Προτείνω την συνέχιση της σειράς, με τίτλο η μεγάλη αλλαγή Νο 2, η οποία θα αναλύει την οπισθοδρομική πορεία της χώρας μας τις τελευταίες δεκαετίες και το πρόσφατο εγχείρημα της κυβέρνησης για επιστροφή στο σκοταδισμό...


*Και, αναφερόμενος στην ΕΡΤ, τί σημαίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κύριε Παναγόπουλε? Προεδρέυετε και ταυτόχρονα είστε ο βασικός σας σύμβουλος?

Κρίμα που πιστεύουν οι ξένοι στην νεολαία μας και όχι οι δικοί μας πολιτκοί....

ΕΔΩ!
http://www.european-left.org/nc/english/news/news_archive/news_archive/zurueck/latest-news-home/artikel/to-the-youth-of-greece-to-the-youth-of-europe/

Ας τους μαζέψει κάποιος... Θέλω να δω ποιοί είναι αυτοί που θα τους ξαναψηφίσουν!

Και τελικά αρχίσανε να πέφτουν σοβαρές προτάσεις στο τραπέζι σχετικά με τα επεισόδια στο κέντρο!


Πρώτος και καλύτερος ο υπ. Παιδείας, ο οποίος πρότεινε τη μεταφορά όλων των σχολών εκτός του κέντρου της Αθήνας, και την μετατροπή του Πολυτεχνείου σε μουσείο! Και συνεχίζοντας με την τραγελαφική σκέψη της δεξιάς, η κόρη του επίτιμου επανέφερε το θέμα του ασύλου!


Πρώτα από όλα, για το άσυλο: φαίνεται πως η υπ. Εξωτερικών δεν έχει πληροφορηθεί ότι επί Γιαννάκου φηψίστηκε νόμος για το άσυλο, ο οποίος δεν τηρείται... Ούτε τους ίδιους τους τους νόμους δεν τηρούν!

Παράκληση: ως υπ. Εξωτερικών, μπορείνα ασχολείται με τις άλλες χώρες και όχι με τη δική μας?


Έπειτα, ας πει κάποιος στον υπ. Παιδείας ότι δεν γίνονται όλα όπως μας βολεύουν! Σχολές όπως η νομική και η αρχιτεκτονική έχουν λόγους για να παραμένουν εκεί που είναι, αλλιώς θα είχαν από καιρό μεταφερθεί μαζί με τις υπόλοιπες στου Ζωγράφου και στο Γουδί αντίστοιχα!] Επίσης είναι ντροπή να ζητά κανείς να γίνει μουσείο ο χώρος του Πολυτεχνείου! Ο χώρος αυτός είναι τόπος ιστορικής εξέγερσης και ανοιχτής σκέψης και η πρόταση μετατροπή του σε μουσείο δείχνει την απαξιώση της δεξιάς για τους αγώνες που δόθηκαν εκεί και για την ελεύθερη σκέψη γενικότερα.


Μετά την πρόταση για ποινικοποίηση της κουκούλας, των διαδηλώσεων στο κέντρο και την εξύβριση μπάτσων, πολιτικών και άλλων δημόσιων ‘λειτουργών’ και τις δύο παραπάνω δηλώσεις να δούμε τι άλλο θα μας επιβάλλουν, και κυρίως πόσο θα τους ανεχτούμε!


ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ!


Ας μάθουν κάποιοι ότι η κοινωνία ΔΕΝ φιμώνεται!

Νέα οικονομικά μέτρα!!!

Αποφάσισε η σοφή κυβέρνηση του τόπου μας να επιβάλλει μέτρα στήριξης των αδυνάτων!


Επέβαλε λοιπόν βαρύτατη φορολογία μέσω ενός απίστευτα έξυπνου σχεδιού στα μεγάλα εισοδήματα. Δηλαδή: ο Βαρδινογιάννης, ο Βγενόπουλος, ο Κόκκαλης, ο Λάτσης και μερικοί άλλοι που βγάζουν μερικά εκατομμύρια, θα πληρώσουν ως έκτακτο φόρο 5.000 ευρώ, όσα και κάποιος που βγάζει 150.000 ευρώ το χρόνο. Επίσης όσοι έχουν επενδύσει σε off shore εταιρίες δεν θα υποστούν το μέτρο για τα έσσδα που αποκτούν από αυτές! Ακόμη ένα ζευγάρι που ο καθένας βγάζει 59.000 ευρώ, δηλαδή 118.000 συνολικά, δεν θα πληρώσει έκτακτο φόρο, εν αντιθέση με ένα ζευγάρι που ο ένας δεν δουλεύει και ο άλλος βγάζει 60.000! Τρομερό και πολύ λογικό το σχέδιο της κυβέρνησης!


Και μετά τους έκτακτους φόρους, έρχονται τα έκτακτα επιδόματα! Επειδή η ΕΕ μας στρίμωξε και μας επέβαλε μηδενικές αυξήσεις στο δημόσιο, η κυβέρνηση σκέφτηκε να δώσει ένα έκτακτο επίδομα, το οποίο όμως δεν θα προσμετράται στο μισθό, και έτσι όταν οι δημόσιοι υπάλληλοι επιδιώξουν νέα αύξηση, το ποσό που θα πάρουν σήμερα δεν θα υπολογίζεται ως μέρος του βασικού μισθού στον οποίο θα προστεθεί η αύξηση!


Αν υπολογίσουμε και τους γενικούς φόρους, μόνο κερδισμένοι δεν βγαίουμε!


ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Πόσο γελοίος και λαϊκιστής!

Στοzougla.gr διάβασα: περοδεία έκανε την Τρίτη το βράδυ το μικρό μπλε ανθρωπάκι και το τσιράκι του, ο ΓΑΔΑ(γενικός αστυνομικός διευθυντής αττικής) Γιάννης Ραχωβίτσας.


Ο αναπληρωτής υπουργός και το πιστό του ροντβάιλερ μοίρασαν πίτσες σε διμοιρίες των ΜΑΤ και των ΥΜεΤ και συζήτησαν μαζί τους. Οι αστυνομικοί μάλιστα, εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα επισόδεια των τελευταίων μηνών!


Άρχισαν να ανησυχούν! Μήπως πρέπει να τους εξηγήσει κάποιος ότι σκυλιά και αφντικά φταίνε για αυτή την κατάσταση και όχι η κοινωνία?

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...