REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

αρκετα πια...

Μα καλά τί περιμένατε; Ότι θα κάρφωνε η ΝΔ τον Παυλίδη;


Ζαγορίτης και ο Τραγάκης ανέλαβαν να ‘συμμορφώσουν’ τους βουλευτές της ΝΔ και τους επέβαλαν να ψηφίσουν ΟΧΙ ή λευκό. Αυτό θα ισχυριστούν σήμερα τα δελτία ειδήσεων και οι φυλλάδες. Τί λέτε μωρέ; Σοβαρά; Δεν ήξεραν τα λαμόγια της ΝΔ (και ίσως του ΛαΟΣ) από μόνα τους να στηριξουν την κυβέρνησή τους; Είμαστε σοβαροί; Ο κόσμος από αύριο θα κάθεται να ασχολείται με το αν ο Τατούλης ψήφισε λευκό ή όχι, τι έκανε ο Μανώλης και άλλα τέτοια…


Αποπροσανατολιστικά πράγματα δηλαδή… Τί μας νοιάζει ποιός ψήφισε τί; Κουτσομπολιό την κατάντησαν την ‘ενημέρωση’. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Παυλίδης δεν θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο. Τέλος. Η ΝΔ τα κατάφερε πάλι.

Τώρα τα ΜΜΕξαπάτησης θα επικεντρωθούν σε ανούσιες λεπτομέρειες του πιο μικρού ίσως σκανδάλου, ενώ τον κόσμο τον αφορούν άλλα, πιο σημαντικά θέματα:


Το νέο πακέτο φορολογίας που σχεδιάζει να μας πλασάρει η ΝΔ αφού πάρει την ψήφο των αφελών ή κολλημένων. Το σκάνδαλο Siemens επανέρχεται και προγραμματίζεται νέο κουκούλωμα. Ο Σανιδάς κάνει ό,τι θελήσει στη χώρα και το Βατοπέδιο ξεχάστηκε ήδη. Η οικονομική κρίση που είναι ουσιαστικά τοπική και όχι εισαγόμενη ρημάζει τους πολίτες.


Ποιόν δουλεύουνε λοιπόν;


Ο λαός δεν σηκώνει άλλη κοροϊδία. Θα το δούνε στις 7 του επόμενου μήνα.


Κλείστε τις tv. Ανοίξτε τα μυαλά σας.



2 σχόλια:

Fiera είπε...

τι θα δουνε μωρε, οτι θα ψηφισουμε πασοκ? και που δεν περαπεμφθηκε πιστευω εγινε η δουλεια για τ πασοκ, η κυβερνηση χανει κι αλλη απο την αξιοπιστια της.. ολες οι πασοκικες εφημεριδες να γραφουν σημερα ''η πλειοψηφια ψηφισε παραπομπη αλλα τιποτα''. εμεις γιατι ασχολουμαστε? τι μας νοιαζει ποιος απ τους 2 ειναι πανω? τι διαφορα εχουν?

alessandro είπε...

To ΠΑΣΟΚ βιάζεται για να στηθούν διπλές καλπες τον ιούνιο αλλά δεν αγχωνονται και ιδιαίτερα.
Γιατί να το κάνουν άλλωστε;;
Οπως είπες, μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση χάνει όλο και περισσότερο την επιρροή της.

Από εκεί και έπειτα, εμείς δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη κάψα τι γίνεται στη βουλή απλώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το κοινοβούλιο είναι απλά χώρος διαχείρισης εντυπώσεων, μια ευκαιρία ώστε ο καθένας να κάνει το σόου του. Η πραγματική πολιτική δεν διεξάγεται εκεί αλλά αυτό δεν απασχολεί τους πολιτικούς αλλά ουτε και τα ΜΜΕ που τους είναι πιο εύκολο και πιο προσοδοφόρο να κάνουν ατελείωτες αναλύσεις για το ξεκατίνιασμα στη βουλή αλλά αποφεύγουν να ασχοληθούν με ουσιαστικές συγκρούσεις.

Τέλος, προφανώς και δεν περιμένουμε τις εκλογές για να τους δείξουμε κάτι. Το ΠΑΣΟΚ θα θριαμβεύσει και δεν μας απασχολεί στο ελάχιστο...
Η πραγματική αντιπολίτευση γίνεται στους δρόμους και εκεί θα φανεί η δύναμη (ή και η αδυναμία μας)

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...