REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ασκληπιου 14...


Για να θυμηθούμε τα ‘παλιά’…

Η δίκη ξεκίνησε, να δούμε αν θα τιμωρηθεί κανείς. Το γεγονός ότι συνελήφθησαν δικηγόροι και χτυπήθηκαν δημοσιογράφοι δίνει κάποιες ελπίδες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

ΥΓ. Μερικές παρατηρήσεις μόνο: Ήμαστε παραπάνω από τρεις-τέσσερεις στο ψιλικατζίδικο, και υπήρχαν και ανήλικοι, όχι μόνο άτομα άνω των 18…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ εξυπνο. Τους λες δηλαδη αλλη φορα να ψαχνουν καλλιτερα... Η ολη κινηση ηταν οργανωμενη καλα βασισμενη ειτε σε πληροφορηση απο ατομο που ηταν αναμεσα στα μπουλουκια που εφευγαν ειτε ηθελαν να βρουν νεα θυματα για να καλυψουν δικες τους ενεργειες.

Ανώνυμος είπε...

'Πολυ εξυπνο. Τους λες δηλαδη αλλη φορα να ψαχνουν καλλιτερα...'
Tι εννοεις μ' αυτο?
Η κινηση σιγουρα ηταν οργανωμενη και ειναι προφανες οτι ειχαν εντολες για συλληψεις παση θυσια. Για καθοδηγηση απο 'μεσα' δεν ξερω.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοω. Αυτο με το ψιλικατζιδικο που ειπες εμοιαζε σαν να λες ηταν και αλλοι εκει αλλα σας κοροϊδεψαν και δεν τους βρήκατε. Την αλλη φορα να ψαχνετε καλλιτερα. Οσο για την καθοδηγηση απο 'μεσα' οι ανθρωποι το εχουν κανει επιστημη και οχι τωρα απο δεκαετιες. Ολες αυτες οι μεθοδοι ερχονται απο το εξωτερικο. Βλεπε Ομπαμα που εκπαιδευτηκε απο αμερικανικες υπηρεσιες αλλα φαινεται να γυρισε το παιχνιδι! Ισως και αυτο να ειναι ενα αλλο παιχνιδι ή ισως να τον γελασαν σε καποια συμφωνια τους, χωρις βεβαια να αποκλειεται να τους την εφερε πραγματικα. Φυσικα δεν θα μαθουμε ποτε την αληθεια! Εδω στην Ελλαδα το κρατος ειχε οργανωσει παρακρατικες ομαδες οι οπιες στο τελος σκοτωσαν στη Θεσσαλονικη τον βουλευτη της ΕΔΑ Γρηγορη Λαμπρακη. Τωρα εχουμε τους Χρυσαυγιτες που βρισκονται σε αγαστη συνεργασια με την ασφαλεια και την αστυνομια μεχρι να γινει κανενα μπαμ παλι με σκοτωμους και τραυματιες.

Ανώνυμος είπε...

Οχι βεβαια, παρανοηση!!! Απλα επειδη ο ανθρωπος ειναι δημοσιογραφος και λεει πραγματα δημοσια, σπευδω να το ξεκαθαρισω, γιατι ηδη εχουν καταγραφει σχολια του στυλ: 'ε, καλα, δεκα ατομα ηταν στο μαγαζακι, δεν θα πεθαιναν κιολας'. Η κατασταση ηταν αρκετα ασφυκτικη, και εγινε χειροτερη με τα χημικα.
Με τα υπολοιπα συμφωνω, αν και το θεμα με τους παρακρατικους δεν αποδεικνυει τιποτα για τη συγκεκριμενη περιπτωση. Το σκηνικο ηταν προγραμματισμενο απο μερες μαλλον. Τα επεισοδια ηρθαν απο πισω, μετα την πορεια, και εγκλωβιστηκαμε στη Ακαδημια, χωρις να εχουμε προσβαση στο ΜΕΤΡΟ. Μετα εγινε το ντου, και οι μπατσοι την ειχαν στημενη στην Ακαδημιας για να μη φυγουμε απο εκει και, φυσικα, ηταν κρυμμενοι σε ενα στενακι καθετο στην Ασκληπιου για να βγουν την καταλληλη στιγμη. Δεν χρειαζονταν πληροφοριες απο μεσα. Θα ελεγαν οι απο κατω στους πανω μπατσους ποτε να εμφανιστουν, και θα κανανε συλληψεις.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου καλη η κουβέντα αλλα δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο. Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα εγω εχω ενα σωρο πραγματα στο κεφαλι μου οπως διαβασμα, καποιες πρακτικες δουλειες, γραψιμο. Πρεπει να τελειωσω καποιες υποχρεωσεις. Ευχαριστω που ανταποκριθηκες στα σχολια μου. Ισως τα πουμε παλι, οχι τωρα κοντα, σαν Ανωνυμος.

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...