REMEMBER, REMEMBER THE 6th OF DECEMBER...

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Βούλευμα για τη δολοφονία του Αλέξη καταρρίπτει τους ισχυρισμους των ειδικων φρουρών

Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των Επ. Κορκονέα και Βασ. Σαραλιώτη, και ως εκ τούτου απορρίπτει τις προσφυγές τους κατά των ενταλμάτων για προσωρινή τους κράτηση.

Σύμφωνα με το δικαστικό Συμβούλιο, από την ανάκριση δεν προέκυψε καμμία σχέση μεταξύ των τόμων που πέταξαν το μπουκάλι και της παρέας των παιδιών που βρίσκονταν λίγο αργότερα στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλλα. Προσθέτει δε το Συμβούλιο, ότι δεν προκύπτει ότι τα άτομα αυτά αποτελούσαν ομάδα.

Ακόμη, των καταθέσεων οκτώ αυτόπτων μαρτύρων, οι ειδικοί φρουροί προκαλούσαν όσους βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν τίθεται θέμα να μην πρόσεξαν τον χτυπημένο Αλέξανδρο που είχε πέσει κάτω.

Στο βούλευμα, αναφέρεται, τέλος, ότι οι δύο κατηγορούμενοι κινήθηκαν αντίθετα προς τις εντολές του Κέντρου Άμεσης Δράσης και ότι ο Κορκονέας ‘ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση’ στόχευσε με το όπλο του προς το μέρος των παιδιών και των ατόμων που βρίσκονταν πίσω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ψαξε τωρα για να μην ψαχνεσαι μετα...